Overige video's

Biefsaté met honing-ketjapsaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
6 g

Bereiden

  1. Meng honing met citroensap, peper en ketjap. Schep het vlees erdoor en laat 10 minuten intrekken.
  2. Verwarm de ovengrill of gebruik een grillpan of barbecue. Haal het vlees uit de marinade en bewaar de marinade. Rijg het vlees afgewisseld met stukjes paprika aan de spiesen. (leg houten spiesen even in water om verbranden te voorkomen).
  3. Rooster het vlees onder de ovengrill, in de grillpan of op de barbecue in circa 7 minuten rondom bruin. Keer regelmatig.
  4. Meng de marinade met de bouillon en verhit dit goed. Bind het met aangelengd aardappelmeel of allesbinder.
  5. Serveer de saus over de spiesen en strooi de uitjes of pinda's erover.

Wijnadvies

Een aanrader met een rosé waar ook een ‘zoetje' in zit. De Landenwijn uit Zuid-Afrika bijvoorbeeld. Ook Schoondal en Yellow Tail zullen prima

Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.