Overige video's

Biefreepjes met cumberlandsaus
Biefreepjes met cumberlandsaus
(5)

Biefreepjes met cumberlandsaus

Cumberland is een klassieke zoete saus met port, sinaasappel en een jam van rood fruit en is perfect om te serveren bij rood vlees, ham en paté. Zo ook met deze biefreepjes!
Categorie hoofdgerecht, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
8 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Breng de ingrediënten voor de saus aan de kook en laat de saus daarna op de laagste stand zachtjes trekken.
  2. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin het vlees 2 minuten per kant.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door de sla. Snijd de biefstuk in reepjes en leg op warme borden. Verdeel de cumberlandsaus erover en leg een pluk sla ernaast.

Wijnadvies

De rijkdom van dit stevige lunch gerecht brengt ons bij de Australische Stoney Creek. Een rode blend van shiraz, grenache en petit verdot.

Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
8 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.