Overige video's

Bellini met peer
Bellini met peer
(0)

Bellini met peer

Een kleine twist zoals een takje rozemarijn kan bij een cocktail al het verschil maken! Zo ook bij deze feestelijke, zelfgemaakte bellini. Proost!
Categorie tussendoortje
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0,1 g

Bereiden

  1. Meng het perensap, de suiker en 1 takje rozemarijn in een steelpan en laat circa 15 minuten pruttelen op een lage stand. Laat helemaal afkoelen en zet vervolgens 30 minuten in de diepvries zodat het mengsel ijskoud wordt.
  2. Schenk wat van het perensap in de champagneglazen. Maak af met de prosecco en garneer met een takje rozemarijn.

Bereidingstip

Lekker bij hapjes met (blauwe) kaas.

Heb jij dit recept gemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.