Overige video's

Bellini met peer en rozemarijn

4 eenvoudig tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Voorbereiden

Verwarm het perensap met de suiker en 1 takje rozemarijn en laat circa 10 minuten pruttelen op een lage stand. Koel dit sap 2 uur in de koelkast.

Bereiden

  1. Schenk een laagje van het perensap in 4-6 champagneglazen en vul aan met de prosecco of voor een alcoholvrije variant koolzuurhoudend mineraalwater. Garneer met een takje rozemarijn.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.