Overige video's

Basisrecept voor soft taco’s

8 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Voorbereiden

Zeef de bloem met het bakpoeder in een kom, voeg een snuf zout toe en roer 150 ml water en de olie erdoor. Kneed met de hand tot een zacht deeg en laat afgedekt 30 minuten rusten.

Bereiden

  1. Snijd het deeg in 8-10 gelijke stukjes en rol er balletjes van. Leg een theedoek erover.
  2. Verhit een droge koekenpan. Rol een deegballetje tussen 2 stukjes bakpapier dun uit en bak het deeg om en om in de hete koekenpan, tot er bruine vlekjes te zien zijn.
  3. Leg, tot alle taco's klaar zijn, onder een doek zodat de taco's niet uitdrogen.

Bereidingstip

Pureer voor een glutenvrije groentetortilla een handje panklare spinazie met 100 ml water, 1 ei en een snuf zout. Klop hier 60 gram rijstebloem doorheen tot een dun beslag. Vet een koekenpan in en bak 4 grote pannenkoeken van het beslag.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.