Overige video's

Basisrecept stoofperen

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Stoofpeer (12) Rode wijn (97)

Bereiden

  1. Schil de peren en laat de steeltjes eraan zitten. Zet ze rechtop in een pan waarin ze goed passen zonder om te vallen.
  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe en giet er zoveel water bij dat de peren net onder staan. Breng rustig aan de kook en leg dan het deksel op de pan.
  3. Stoof de peren op een lage stand in circa 3 uur zacht en rood. Laat de peertjes afkoelen in het stoofvocht.
  4. Lekker als bijgerecht of als dessert met opgeklopte slagroom met vanille.
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Stoofpeer (12) Rode wijn (97)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.