Overige video's

Basilicumpesto

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Maal de pijnboompitten met de knoflook en olijfolie middelfijn en voeg de basilicum en Parmezaanse kaas toe.
  2. Maal verder tot een fijne pesto en voeg peper, zout en eventueel wat druppels citroensap toe.
  3. Schep de pesto in de holletjes van ijsblokhouders. Dek af met vershoudfolie en laat een dag of nacht invriezen.
  4. Neem de blokjes uit de houders en doe ze in diepvrieszakjes. Gebruik de blokjes als smaakmakers voor sauzen, soepen en dressings.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.