Overige video's

Basilicumboter met Parmezaanse kaas
Basilicumboter met Parmezaanse kaas
(0)

Basilicumboter met Parmezaanse kaas

Categorie bijgerecht
Personen 6 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
24 g
Vezels 2 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Zorg ervoor dat de boter op kamer­ temperatuur is of verwarm deze 10 seconden op 600 Watt in de magne­tron.
  2. Snijd de tomaatjes fijn en meng er 1 eetlepel van de tomatenolie door. Meng de boter met de tomaatjes, basilicum, knoflook, Parmezaanse kaas en balsamicoazijn. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Leg de boter afgedekt of verpakt in vershoudfolie in de koelkast.
  4. Deze basilicumboter is lekker bij pasta, kip en groenten.

Bereidingstip

Vervang de basilicum in dit recept door 2­-3 eetlepels groene pesto.

Voeg 1 eetlepel gehakte kappertjes toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
24 g
Vezels 2 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.