Overige video's

Banoffee trifle

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
9 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Prak de helft van de banaan door de vanillevla.
  2. Maak vervolgens in glazen laagjes van vanillevla, koekkruimels, karamelsaus, slagroom en plakjes banaan. Rasp er nog wat chocolade over en serveer direct.

Bereidingstip

Je kunt de karamelsaus voor dit recept ook prima zelf maken. Smelt 100 gram lichtbruine basterdsuiker met 100 ml water, 1 eetlepel boter en een mespunt zout in een pan. Kook in tot een goudbruine karamel. Pas op dat de saus niet te donker wordt, dan wordt hij bitter. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.