Overige video's

Bananenbrood met hazelnoot
Bananenbrood met hazelnoot
(6)

Bananenbrood met hazelnoot

Op zoek naar een lekker recept voor bananenbrood? Probeer deze met hazelnoot eens! In 20 minuten staat het beslag in de oven. Even bakken, laten afkoelen en smullen maar.
Categorie ontbijt, snack, tussendoortje
Personen 8 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Vezels 3 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Maal de hazelnoten grof met de staafmixer en rooster lichtbruin op een bakplaat in de oven. Laat afkoelen.
  2. Pureer intussen de bananen. Klop de boter met de basterdsuiker, speculaaskruiden en een snuf zout glad. Voeg de eieren een voor een toe en klop goed door.
  3. Klop het bakmeel, de baksoda en hazelnoten erdoor. Klop dan de karnemelk en gepureerde banaan door het beslag. Giet het beslag in de vorm en bak in het midden van de oven in circa 45 minuten gaar. Laat afkoelen en snijd in plakken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Vezels 3 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.