Overige video's

Banaan-pindakaas-froyo

4 eenvoudig desserts, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Meng de bevroren banaan, yoghurt en pindakaas in een keukenmachine tot een romig mengsel.
  2. Roer de gehakte chocolade erdoor, schep over in een bakje en zet circa 20 minuten in de diepvries.
  3. Schep bolletjes van de froyo en verdeel over 4 kommetjes. Bestrooi met nog wat extra gehakte chocolade en serveer direct.

Bereidingstip

Vries de plakjes banaan voor dit recept al van tevoren in.

Ook heel lekker in een ijshoorntje!

Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.