Overige video's

Bali baguette
Bali baguette
(11)

Bali baguette

Wanneer je een flinke hoeveelheid groenten toevoegt aan je lunch, ben je al goed op weg voor de rest van de dag. Zoals op dit gevulde oosterse stokbroodje.
Categorie lunch, klein gerecht
Personen 1 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 1110 kcal
Koolhydraten 87 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
60 g
11 g
Vezels 14 g
Zout 3,5 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak de tempé in circa 8 minuten op een lage stand krokant en goudbruin. Giet de ketjap erbij en bak 1 minuut mee.
  2. Snijd het stokbrood doormidden. Verwijder van het bovenste deel het kruim van het brood. Besmeer het onderste deel met de pindakaas en daarop een laagje sambal.
  3. Beleg met de gebakken tempé, kool, komkommer en atjar. Bestrooi met de seroendeng, leg het bovenste stuk brood erop en druk stevig aan.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1110 kcal
Koolhydraten 87 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
60 g
11 g
Vezels 14 g
Zout 3,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.