Taart recepten

Taart recepten

Bakkers klaar, bakken maar!

Heb je iets te vieren of heb je gewoon zin om een taart te bakken? Laat je inspireren door de lekkerste taart recepten. Kies voor een klassieke appeltaart, makkelijke cheesecake, monchoutaart, een tarte tatin met stoofperen of een chocoladetaartIs de taart af? Deel de lekkernij daarna met vrienden of familie bij een kop koffie of thee. Bekijk hier alle lekkere taart recepten. 

Verjaardagstaart

verjaardagstaart

Hoera! Bij een verjaardag hoort taart, dat kun je niet omheen. Wil jij de show stelen op je verjaardag met een geweldige verjaardagstaart? Daar hoef je niet voor naar de bakker, die taart maak je gewoon zelf. Een spectaculaire verjaardagstaart hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn om te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze megingata-taart met karamel en noten, een lekkere red velvet taart of deze feestelijke frambozen tiramisutaart? Een ding is zeker: complimenten gegarandeerd met deze lekkere taart recepten!

Taart bewaren

taart bewaren

Hoe lang kun je taart bewaren? Taart kun je 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren. Zorg ervoor dat de taart in een afgesloten taartdoos zit, anders kunnen smaken van andere etenswaren in de koelkast in de taart gaan zitten. Je kunt taart ook invriezen. In de vriezer blijft taart 3 maanden goed. Je kunt niet alle taarten invriezen. Een appeltaart of een cheesecake kun je goed invriezen, maar een slagroomtaart is minder goed in te vriezen. Slagroom droogt namelijk uit in de vriezer, en daar wordt de taart niet lekkerder van.

 
De lekkerste cheesecakes
De lekkerste cheesecakes

Die wil je proeven!

Bakken maar
Chocolade
Chocolade

Liefde gaat door de maag...

Bekijk onze special