vegetarische quiche

Quiche en hartige taart recepten

Lekker en makkelijk

Met vegetarische quiche, hartige taart of plaattaart kun je eindeloos variëren. Je kunt alle soorten groenten gebruiken en ook een vegetarische quiche Lorraine maak je in een handomdraai. Lekker als snack bij de borrel of met wat salade als avondmaaltijd. Heb je leftovers in de koelkast? Ook dan is een hartige taart handig om restjes op te maken. Op deze pagina vind je de lekkerste vegetarische quiche en hartige taart recepten

Vegetarische quiche Lorraine

Wil je een vegetarische quiche Lorraine maken? Dat kan natuurlijk makkelijk. Deze vega variant is net zo lekker als de oude vertrouwde. Je kunt de spekreepjes vervangen door een vegetarische variant. Zo houd je toch nog de bite én het zoute tintje. Je hebt er wat geduld voor nodig, maar dan heb je ook wat! Het resultaat van dit vegetarische recept is de moeite waard. Serveer de quiche met een frisse salade voor een complete maaltijd. Enjoy!

Recept: quiche Lorraine

Vegetarische quiche champignons

Zin in een lekkere vegetarische quiche met champignons? Goed idee! Een hartige taart met paddenstoelen is makkelijk om te maken. Je kunt dit recept ook handig van tevoren maken, zodat je ’s avonds bijvoorbeeld geen werk meer hebt aan het avondeten! Je kunt kiezen voor standaard champignons, maar je kunt ook helemaal losgaan met bijzondere varianten. Als je altijd een rol bladerdeeg in huis hebt, maak je in een handomdraai een quiche met restjes groenten.

Recept: quiche met paddenstoelen en geitenkaas
Vega recepten
Vega recepten

Proef de veelzijdigheid van vegetarisch eten

Meer vegetarische gerechten
Quiche maar
Quiche maar

Klassiek of met een twist!

Alle recepten