Kleine gebakjes maken

Kleine gebakjes maken

Lekere mini taartjes

Klein gebak voor de kleine honger. Er gaat niks boven een zelfgebakken exemplaar. Ga voor kleine vruchtentaartjes, chocolade fudge taartjes of tartelettes met room en rood fruit. Kun je niet kiezen? Maak er meerdere, zodat je meerdere gebakjes kunt proeven. Op deze pagina kun je inspiratie opdoen voor klein gebak recepten.

Recepten voor kleine gebakjes

petit fours

Ben je op zoek naar recepten voor kleine gebakjes? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Soesjes, cupcakes of taartjes zijn ontzettend lekker om te serveren tijdens een feestje of als je visite krijgt. Wil je je gasten echt verrassen? Maak dan eens petit fours. Petit fours zijn kleine, Franse gebakjes opgebouwd uit diverse lagen crème en cake, meestal met een laag fondant er overheen. Vaak zijn ze gedecoreerd met chocolade. Het fijne aan petit fours is dat je ze in één of twee happen op eet en dat het er heel vrolijk en chic uitziet.

Tips voor jouw mini taartjes

mini taartje

Heb je geen zin in een grote punt taart? Dan zijn mini taartjes ook ideaal. Bovendien kun je lekker variëren met kleine taartjes en kun je er meerdere proeven. Mini taartjes zijn feestelijker dan feestelijk; het ziet er meteen gezellig uit als je een schaal vol met mini gebakjes serveert. Wil je zelf mini taartjes bakken? In plaats van een grote bakvorm heb je meerdere kleine bakvormen nodig. Kies er een die voor jou het prettigste werkt en zich het beste leent voor het moment.

De lekkerste appeltaarten
De lekkerste appeltaarten

Zin om te bakken?

Bakken maar!
De lekkerste cheesecakes
De lekkerste cheesecakes

Die wil je proeven!

Bakken maar