chocoladetaart bakken recepten

Chocoladetaart recepten

Voor de perfecte chocoladetaart

Chocoladeliefhebbers opgelet! Deze pagina staat bomvol met de lekkerste chocoladetaart recepten. Hoe meer chocolade, hoe beter, toch? Je kunt alle kanten op met chocoladetaart. Ga je voor kleine chocoladefudgetaartjes? Of wil je deze keer toch brownies bakken? Of ga je voor een echte blikvanger – een ideaal taartrecept voor een verjaardag of speciale gelegenheid – zoals de feestelijke mokkataart met pecannoten en chocoladeglazuur? Eén ding is zeker: je kunt hier niet vanaf blijven…

Makkelijke chocoladetaart

makkelijke chocoladetaart recept

Een zelfgemaakte chocoladetaart is zoveel lekkerder! En het is écht niet moeilijk om een chocoladetaart zelf te maken. En het is bovendien nog leuk ook! Duik de keuken in, verzamel alle ingrediënten die je nodig hebt voor het recept – een groot gedeelte zul je al in huis hebben! – en ga aan de slag. Het leukste van een chocoladetaart bakken? De spatels aflikken natuurlijk… Deze super smeuïge en lekkere chocoladetaart is een echte verjaardagstaart eyecatcher.

Recept: makkelijke chocoladetaart

Chocoladetaart met ganache

chocoladetaart met ganache recept

Chocoladetaart is lekker, maar chocoladetaart met ganache is nóg lekkerder, geloof ons maar! Ganache wordt ook gebruikt voor de vulling van bonbons en truffels, maar dus ook als taartvulling en topping. Het resultaat van een chocoladetaart met ganache? Door de chocolade ganache krijgt de taart dan zo’n mooie glanzende laag chocola en dat ziet er geweldig uit! Een echte eyecatcher die ook nog eens héérlijk is. Twee vliegen in één klap dus. Probeer het zelf eens!

Recept: ganachetaart met karamel
Gebak
Gebak

Iets te vieren? Zelfgemaakt gebak is het allerlekkerst

Meer recepten
Chocolade
Chocolade

Liefde gaat door de maag...

Bekijk onze special