Overige video's

Bagels met kruidige feta-omelet

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Voorbereiden

Klop de eieren in een grote kom los met een snufje zout, peper, de bosui, kruiden en feta. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbak­laag en giet het eimengsel erin. Laat op middelhoge stand stollen en keer de omelet met behulp van een bord om. Bak nog een halve minuut en laat de omelet op een bord glijden. Laat helemaal afkoelen en dek af met folie.

Bereiden

  1. Snijd de broodjes open en besmeer ze met de roomkaas. Beleg ze met een stuk koude of opgewarmde omelet.
  2. Leg er naar wens nog wat takjes peterselie tussen en verkruimel extra feta erover. Neem eventueel mee in een broodtrommel voor de lunch.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.