Overige video's

Bacon & avocado-eieren

12 eenvoudig brunch, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 100 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
2 g
Hoofdingrediënten Avocado (157)

Bereiden

  1. Bak de bacon knapperig in een droge, hete koekenpan.
  2. Kook intussen de eieren in 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer ze in de lengte.
  3. Schep de eidooiers eruit en doe deze in een keukenmachine. Voeg het vruchtvlees van de avocado, de mayonaise en het citroensap toe, mix tot een glad mengsel en breng op smaak met zout en peper.
  4. Snijd de knapperige bacon in kleine stukjes en meng deze door het ei-avocadomengsel.
  5. Leg de halve eieren op een schaal met de snijkant naar boven. Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee of schep met een theelepel het mengsel in de eieren. Bestuif met een snufje cayennepeper.
Voedingswaarde p.p.
Energie 100 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
2 g
Hoofdingrediënten Avocado (157)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Marie-José 19-11-2019
Dit ziet er goed uit