Overige video's

Babi pangang

Op zoek naar een klassiek recept voor babi pangang? Zoek niet verder! Deze zelfgemaakte babi pangang is makkelijk om te maken met ingrediënten die je vaak al in huis hebt.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
3 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de wokolie en bak hierin het vlees goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten mee.
  2. Roer de basterdsuiker, sambal en ketjap door elkaar en voeg toe aan het vlees. Stoof zachtjes circa 10 minuten.
  3. Roer de tomatenpuree, bouillon en stroop door elkaar en meng deze saus door het vlees. Verwarm 3-4 minuten. Bind de saus met aangelengde maizena.
  4. Verdeel de atjar tjampoer over een schaal en schep de babi pangang erop.
  5. Lekker met rijst en gebakken uitjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.