Overige video's

Avocadosoep met korianderolie

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
5 g

Bereiden

  1. Pureer de helft van de koriander met de olie, knoflook en chilipeper met een staafmixer tot een fijne groene olie. Houd apart.
  2. Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel eruit.
  3. Pureer het vruchtvlees samen met de rest van de koriander, het limoensap en kokoswater met een staafmixer tot een glad mengsel. Breng op smaak met zout en peper en serveer in diepe borden.
  4. Giet er een straaltje korianderolie en een scheutje yoghurt in en bestrooi de avocadosoep met de pompoenpitten.

Wijnadvies

Dit recept combineert fijn met een rijpe, zachte en rondom gevulde Poème Marsanne Viognier.

Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.