Overige video's

Avocadosalade met krokante parmaham en knoflookgarnalen

4 eenvoudig lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit 1 eetlepel olie op een lage stand en bak hierin de plakken ham aan beide kanten krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Dep de garnalen droog en bak ze met de knoflook en citroenrasp in het bakvet op middelhoge stand in een paar minuten gaar.
  4. Schep de sla en dressing goed door elkaar en verdeel over 4 borden. Verdeel de avocado en garnalen over de salade en verkruimel de ham erover.
  5. Lekker met friet of knapperig brood.

Wijnadvies

Nava Rueda, Villa Mondi Soave of Koopmanskloof Chardonnay.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.