Overige video's

Avocadosalade met hazelnoten en limoendressing

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
10 g

Bereiden

  1. Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan.
  2. Meng de bladsla met de rucola en bosui.
  3. Schil de avocado's en verdeel ze in partjes. Verdeel de gemengde sla over 4 borden.
  4. Leg de partjes avocado erop en verdeel de gorgonzola erover.
  5. Meng de ingrediënten voor de dressing en sprenkel over de salade.
  6. Bestrooi met de hazelnoten. Garneer eventueel met een schijfje limoen.

Bereidingstip

Vervang de hazelnoten door blanke amandelen.

Voeg extra Hollandse garnalen toe aan de salade.

Wijnadvies

Jean Sablenay Sauvignon Blanc of Villa Mondi Soave.

Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.