Overige video's

Avocadococktail met passievruchtensaus

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 805 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
78 g
15 g

Bereiden

  1. Blancheer de knolselderijreepjes circa 2 minuten in water met zout. Spoel na met koud water en laat uitlekken.
  2. Schep de knolselderij, avocado en grapefruit door elkaar en verdeel over 4 schaaltjes.
  3. Klop voor de saus de slagroom lobbig. Meng de pitjes met sap van de passievruchten met de eidooiers*, dijonmosterd, honing, limoen- of citroensap, zout en peper. Voeg in een straaltje 200 ml arachideolie toe en spatel er de slagroom door.
  4. Verdeel de saus over de avocadococktail. Garneer eventueel met een partje passievrucht.
Voedingswaarde p.p.
Energie 805 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
78 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.