Overige video's

Avocado-zalmsalade

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
4 g

Bereiden

  1. Dep de zalmfilets aan beide kanten goed droog en bestrooi met zout en chilipeper.
  2. Leg ze in een droge koekenpan en gaar ze op middelhoge stand in circa 5 minuten per kant. Neem de vis uit de pan en laat afkoelen.
  3. Halveer de avocado's, schep het vruchtvlees eruit en snijd het in kleine blokjes.
  4. Verdeel de zalm in kleine stukjes en vermeng alle ingrediënten met elkaar in een kom. Breng op smaak met zout en chilipeper. Serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.