Overige video's

Avocado-ijs

4 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Vezels 5 g
Zout 0 g

Voorbereiden

Meng de kokosmelk met de honing en zet een avond of dag van tevoren in een afgesloten bakje in de diepvries.

Bereiden

  1. Halveer de avocado's en houd één helft apart voor de garnering. Schep het vruchtvlees van de rest van de avocado's in de kom van een keukenmachine of de beker van een staafmixer.
  2. Voeg het limoensap toe en mix tot een gladde puree. Schep de avocadopuree in een kom.
  3. Mix in de keukenmachine de bevroren kokosmelk tot een gladde crème. Schep dit door de avocadopuree.
  4. Schep er met een ijsbolknijper bolletjes van en verdeel over 4 schaaltjes. Garneer met wat plakjes avocado en bestrooi met de pistachenootjes. Serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Vezels 5 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.