Overige video's

Avocado-cheesecake

Avocado gebruiken als ingrediënt voor een cheesecake? Ja zeker! De cheesecake wordt hierdoor extra romig én extra lekker. Dit is een no bake cheesecake, dus even laten opstijven in de koelkast en aanvallen maar! Deze taart is eigenlijk te lekker om te delen…
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Meng de koekkruimels met de boter. Druk aan tot een bodem in een ingevette springvorm en zet in de koelkast.
  2. Halveer de avocado's, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schilhelften. Maal in een keukenmachine het vruchtvlees met citroenrasp en sap, vanillesuiker en de roomkaas tot een gladde crème.
  3. Klop de slagroom stijf met de fijne suiker en spatel dit door de avocadocrème. Giet deze vulling op de koekjesbodem en laat de taart afgedekt minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Garneer de taart met de blauwe bessen en citroenrasp.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

AnneM 25-08-2020
Lekkere taart, weer eens wat anders. Smaakt heel romig. Wel proef je echt avocado, dus als je er niet van houdt ga je deze taart niet lekker vinden. Op verjaardagen zal deze taart niet populair zijn schat ik.