Overige video's

Auberginetempura met Parmezaanse kaas en honing

20 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
3 g

Voorbereiden

Leg de plakken aubergine op een bord, besprenkel met zout en laat circa 20 minuten rusten.

Bereiden

  1. Dep de aubergines droog met keukenpapier en bestrijk met wat zonnebloemolie.
  2. Meng de bloem op een bord met de Parmezaanse kaas en een snuf zout.
  3. Rol de aubergines aan beide kanten door het bloemmengsel en druk het paneerlaagje een beetje aan.
  4. Verhit een laagje zonnebloemolie in een diepe koekenpan en bak de aubergineplakken rondom goudbruin.
  5. Besprenkel de auberginetempura met honing en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.