Overige video's

Auberginestoof met pinda’s

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
8 g
Vezels 11 g
Zout 0,4 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een grote stoofpan en fruit hierin de ui 4-5 minuten. Mix intussen de pindakaas en tomatenblokjes met een staafmixer tot een gladde saus.
  2. Voeg de specerijen en aubergine toe aan de uien in de pan en roerbak een paar minuten op een lage stand. Voeg de zoete aardappel en knoflook toe en roerbak nog een paar minuten.
  3. Schep de pindasaus erdoor en breng op een lage stand al roerend aan de kook. Leg het deksel op de pan en stoof de groenten in circa 30 minuten gaar.
  4. Bestrooi de auberginestoof met de pinda's en koriander. Lekker met Griekse yoghurt en (basmati)rijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
8 g
Vezels 11 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.