Overige video's

Auberginesalade met feta

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bestrijk de aubergineplakken met olijfolie en rooster 2 minuten per kant in een hete grillpan. Bestrooi met zout en peper.
  2. Meng de paprika met de tomaatjes, rest van de olijfolie, azijn, koriander en kappertjes.
  3. Leg de aubergineplakken op een schaal, schep het paprika-tomatenmengsel erop en verdeel de feta erover. Maal er nog wat peper over.

Bereidingstip

Geen grillpan? Je kunt de aubergine ook in de oven roosteren. Besprenkel de aubergineplakken met olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Rooster in een oven van 200°C in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.