Overige video's

Aubergine-linzenstoof met pitapuntjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g
Vezels 10 g
Zout 2,1 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een stoofpan en fruit hierin de knoflook circa 2 minuten. Voeg de aubergine, tomatenblokjes, linzen, komijnpoeder en bouillon toe en laat 10 minuten stoven.
  2. Snijd intussen de pitabroodjes in kwarten. Verhit de overige olijfolie en bak hierin de pitapuntjes in circa 4 minuten knapperig. Keer halverwege.
  3. Schep de stoof in kommen en bestrooi met de feta en koriander. Serveer met de knapperige pitabroodjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g
Vezels 10 g
Zout 2,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.