Overige video's

Asperges met sinaasappel-bieslooksaus

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
10 g

Bereiden

  1. Snijd een klein stukje van de onderkant van een bosje groene asperges (circa 400 gram).
  2. Kook het sap van 2 sinaasappels in tot 2/3 en laat afkoelen.
  3. Smelt 75 gram boter. Klop in een kom los met 1 eetlepel water of witte wijn.
  4. Klop au bain-marie in gedeelten het sinaasappelsap door de dooier tot het mengsel bindt.
  5. Neem de kom van de pan en voeg de boter al kloppend toe. Breng op smaak met zout, cayennepeper 1 eetlepel gehakte bieslook.
  6. Kook intussen de asperges 3 minuten of stoom ze 4 minuten. Serveer met de saus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.