Overige video's

Aspergeomelet met Hollandse garnalen en munt

4 gemiddeld lunch, klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kluts de eieren met de melk, de kaas en de helft van de munt.
  2. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Snijd de asperges in schuine stukken van 4 cm. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de aspergestukjes 4 minuten. Strooi er zout en peper over.
  3. Giet het eimengsel erover en laat dit op een halve stand in 4-5 minuten stollen. Steek met een spatel de rand van de omelet los van de pan zodat het vloeibare ei onder de omelet loopt en kan stollen.
  4. Serveer de omelet in punten gesneden met de Hollandse garnalen en de rest van de munt erop.

Variatie

Vervang groene asperges eens door bosui en garnalen door lamsham, fricandeau of beenham. Neem in plaats van munt koriander.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.