Overige video's

Asperge-omeletrolletjes

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Vezels 1 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten Witte asperge (50)

Bereiden

  1. Verhit ½ eetlepel olie in een koekenpan en bak van circa een kwart van de eieren een omelet. Houd apart en herhaal met de rest van het ei tot je 4 omeletten hebt.
  2. Schil de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden. Kook de asperges in circa 18 minuten gaar.
  3. Leg op elke omelet 2 plakjes kipfilet. Leg per omelet 3 asperges op driekwart van de omelet, de asperges mogen iets uitsteken.
  4. Houd 4 sprieten bieslook apart. Hak de rest van de bieslook fijn en bestrooi elke omelet ermee. Vouw de omelet over de onderkant van de asperges en rol vervolgens vanaf de zijkant op om een mooi rolletje te krijgen.
  5. Bind met de achtergehouden bieslook per rolletje een spriet eromheen en knoop voorzichtig vast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Vezels 1 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten Witte asperge (50)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.