Overige video's

Asperge-broccolirisotto met noten

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
9 g

Bereiden

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof.
  2. Verhit de olie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook 2-3 minuten.
  3. Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glazig zijn. Giet de wijn erbij en roer tot deze is opgenomen.
  4. Voeg de bouillon in gedeelten toe. Voeg pas nieuwe bouillon toe als de rijst alle bouillon heeft opgenomen.
  5. Kook de asperges en broccoli intussen 2-3 minuten, giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  6. Schep de walnoten, asperges, broccoli, boter en de helft van de Parmezaanse kaas door de risotto en warm 1-2 minuten door. Serveer met de rest van de kaas.

Variatie

Vervang de walnoten door amandelen of hazelnoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.