Overige video's

Artisjokdip met spinazie en Parmezaan

4 gemiddeld snack, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de artisjokharten met de spinazie, roomkaas, zure room of Griekse yoghurt, mayonaise, knoflook, Parmezaanse kaas, grofgeraspte of kleine stukjes mozzarella en een mespuntje paprikapoeder.
  2. Schep de dip in een ovenvast schaaltje en zet dit 12-15 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
  3. Lekker met tortilla chips, artisjokharten of repen paprika.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.