Overige video's

Artisjok met zalmcrème

Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
3 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwijder eventuele graten en velletjes van de zalm. Pureer de vis met de crème fraîche, ketchup en enkele druppels citroensap met een staafmixer of keukenmachine tot een fijne crème.
  2. Schep de gerookte zalm en de helft van de dille erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  3. Zet de artisjokken op kleine bordjes of een platte schaal en vul ze met de zalmcrème.
  4. Leg de sla erbij en leg een plukje dille erop.

Bereidingstip

De zalm smaakt ook heel lekker op een toastje.

Wijnadvies

De amuse en de salade krijgen een extra kick van Hoop Huis Chenin Blanc, Hardy's Stamp of Australia Sémillon-Chardonnay.

Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.