Overige video's

Appelroosjes met kaneel-notenijs

4 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten Bladerdeeg (93)

Bereiden

  1. Neem het roomijs uit de diepvries en laat in circa 15 minuten iets zachter worden. Rooster intussen de hazelnoten of amandelen in een droge, hete koekenpan en hak ze grof.
  2. Meng het ijs met het kaneelpoeder en de hazelnoten en zet weer terug in de diepvries. Bereid de appelroosjes (klik hier voor het recept).
  3. Laat afkoelen tot lauwwarm en bestrooi de appelroosjes met poedersuiker. Zet ze op een bordje en schep een bolletje ijs ernaast.

Wijnadvies

Bij dit recept past een feestelijk glas zoete mousserende wijn uit Spanje: Gran Españoso Cava Demi Sec.

Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten Bladerdeeg (93)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.