Overige video's

Appelcompote met tijm en kaneel

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
5 g

Bereiden

  1. Smelt de boter en meng er kaneel, tijm en versgemalen peper door.
  2. Schep de appelstukken erdoor en giet de wijn erbij. Stoof de appels circa 10 minuten totdat ze zacht zijn.
  3. Roer een keer door tot een grove compote. Voeg naar smaak een snufje zout toe.
  4. Serveer de compote lauwwarm. Lekker bij kip, vlees en wild.

Bereidingstip

Vervang wijn eventueel door appelsap.

Variatie

Voeg eens een mespuntje gemalen komijn (djinten) toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.