Overige video's

Appelcompote, iedere keer anders

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rozijnen (74)

Bereiden

  1. Kook de appels met 100 ml water, het citroensap, de rozijnen en het kaneelpoeder zachtjes 15 minuten.
  2. Schep af en toe om en voeg de suiker toe als de appelmoes iets is afgekoeld.

Bereidingstip

Lekker bij de pittige riblapjes of de hamlapjes in bokbier.

Variatie

Vervang rozijnen eens door stukjes abrikoos, gembersnippers of sinaasappelrasp en voeg een scheutje rum of een mespuntje koekkruiden toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rozijnen (74)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.