Overige video's

Appelcompote-crumble

4 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Vermeng de compote met de rode vruchten en verdeel dit over de vier schaaltjes.
  2. Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoor. Verdeel de boterkruimels over de fruitcompote en bestrooi met klein beetje suiker.
  3. Bak de crumbles hoog in de oven in circa 10 minuten bruin en knapperig. Laat afkoelen tot lauwwarm.
  4. Lekker met lobbige slagroom of custardvla.

Variatie

Ook lekker met speculaas of kandijkoekjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.