Overige video's

Appelchips met kaneel

4 gemiddeld snack, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 40 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Appel (173)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 100ºC. Was of schil de appels. Steek met een appelboor het klokhuis uit de appels en schaaf of snijd de appels vervolgens in heel dunne plakjes.
  2. Leg de plakjes op de bakplaat en droog de appels circa 1,5 uur in de oven, tot ze krokant zijn. Knutsel intussen eventueel een bakje van gekleurd papier: vouw een vierkant stuk papier in 16 vierkantjes. Knip de hoekjes in, vouw tot een bakje en plak of niet vast.
  3. Laat de appelchips afkoelen, bestrooi met wat kaneelpoeder en verdeel de appelchips over de bakjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 40 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Appel (173)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.