Overige video's

Appel-rozijnenpannenkoekrolletjes met noten
Appel-rozijnenpannenkoekrolletjes met noten
(20)

Appel-rozijnenpannenkoekrolletjes met noten

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
15 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Meng de bloem, een snufje zout en de eieren. Giet er de melk in gedeelten bij en klop tot een glad beslag. Laat het afgedekt 20 minuten rusten.
  2. Schil de appels, verdeel ze in plakjes, voeg de blanke rozijnen toe en besprenkel met citroensap. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Bak dunne pannenkoeken in een beetje boter of arachideolie. Laat iets afkoelen.
  4. Bestrijk ze met del zure room. Strooi er de geschaafde amandelen gemengd met de suiker en kaneelpoeder over. Verdeel de appelpartjes en rozijnen erover.
  5. Rol de pannenkoeken op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Strijk er gesmolten boter over. Bak ze 15 minuten in het midden van de oven. Bestrooi met poedersuiker.
Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
15 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.