Overige video's

Appel-perenjam met amandel

4 eenvoudig ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1105 kcal
Koolhydraten 231 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
1 g
Hoofdingrediënten Peer (59) Walnoot (202)

Bereiden

  1. Schep de appels met de peren, citroensap en geleisuiker door elkaar in een pan met dikke bodem en breng al roerend aan de kook.
  2. Laat het mengsel circa 4 minuten borrelend koken.
  3. Schep de amandelen, koekkruiden en rozijnen erdoor.
  4. Vul de jampotten tot aan de rand met hete jam.
  5. Draai de deksels erop en zet de gevulde potten omgekeerd weg.

Bereidingstip

Vervang de koekkruiden door 3 stuks steranijs. Verwijder deze voor het vullen van de potten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1105 kcal
Koolhydraten 231 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
1 g
Hoofdingrediënten Peer (59) Walnoot (202)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.