Overige video's

Appel-pancakes met rozemarijn

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
4 g
Print

Bereiden

  1. Steek met de appelboor de klokhuizen uit de appels. Schil de appels en snijd ze in plakken.
  2. Meng de bloem, bakpoeder, vanillesuiker en rozemarijn. Voeg al kloppend de karnemelk in gedeelten toe. Klop dan de eieren door het beslag.
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan. Haal de appelringen door dit beslag en leg ze in de pan. Vul het gat met nog wat beslag en bak de pancakes in 2-3 minuten per kant aan beide kanten goudbruin.
  4. Serveer de pancakes met honing of stroop.

Bereidingstip

Je kunt de pancakes ook bereiden met melk en gist. Vervang de karnemelk in dit recept door melk en het bakpoeder door 1 zakje gedroogde gist en laat het beslag 30 minuten rusten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.