Overige video's

Appel-dippers

16 gemiddeld desserts, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (104)

Bereiden

  1. Smelt beide soorten chocolade apart van elkaar au bain-marie (in een kom boven een pan kokend water). Roer tot er geen klontjes meer te zien zijn. Snijd intussen de appels in 8 partjes en verwijder het klokhuis.
  2. Steek de gehalveerde satéprikkers in de appelpartjes en doop de helft van de partjes in de melkchocolade en de andere helft in de witte chocolade.
  3. Leg ze op de bakplaat en bestrooi met toppings naar keuze. Laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (104)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.