Overige video's

Antipasti-pastasalade

Op zoek naar een makkelijk recept voor een salade? Maak dan eens deze pastasalade met onder meer aubergine, courgette, venkel, mozzarella en paprika. Lekker als hoofdgerecht of bijgerecht. Eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 820 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
13 g
Vezels 8 g
Zout 0,4 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Kook de pasta beetgaar, giet af en laat afkoelen.
  2. Hussel de sjalot, aubergine, venkel, courgette en paprika met de olijfolie. Verdeel over een bakplaat en rooster 35-40 minuten in de oven. Schep de groenten halverwege de oventijd om.
  3. Houd 2 eetlepels basilicum apart. Meng de rest van de basilicum met de geroosterde groenten, knoflook en azijn. Laat minimaal 10 minuten marineren. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Halveer de bolletjes mozzarella.
  4. Meng de geroosterde groenten met de mozzarella en pasta. Meng goed door zodat de marinade een dressing wordt voor de pasta. Bestrooi met de pijnboompitten en overige basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 820 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
13 g
Vezels 8 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.