Overige video's

Andijvietaartjes

Deze ingrediënten heb je waarschijnlijk bijna allemaal al in huis. Serveer deze andijvietaartjes als lunch, voorgerecht of bijgerecht. Of gewoon als lekkere snack tijdens de borrel!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
19 g
Vezels 2 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de andijvie tot deze is geslonken. Giet het vocht af.
  2. Bedek de taartvormpjes met het bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Bekleed met het bakpapier en de steunvulling en bak circa 10 minuten in de oven.
  3. Klop de crème fraîche los met de eieren. Voeg de gebakken andijvie en de helft van de kaas toe en roer goed door. Verwijder het bakpapier met de steunvulling en giet de eiervulling in de deegbakjes. Bestrooi met de rest van de kaas en bak in de oven in circa 25 minuten goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
19 g
Vezels 2 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.