Overige video's

Ananas-perzik ijsje

4 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Pureer de ananas met de perziken of nectarines.
  2. Kook 75 ml water met 75 gram suiker en het sap van 1 limoen in 2-3 minuten tot een siroop en laat iets afkoelen.
  3. Meng de siroop en eventueel 1 eetlepel gehakte verse basilicum door de vruchtenpuree.
  4. Schep het mengsel in ijslollyvormpjes of kleine plastic bakjes of bekertjes. Dek deze af met vershoudfolie en prik er een stokje of lange lepel doorheen in de vruchtenpuree. Geen vershoudfolie? Prik dan de stokjes erin na 1,5 uur vriezen. Bevries de ijsjes in totaal 3-4 uur.
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.