Overige video's

Ananas-komkommersalade met sesam-sojadressing

Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Vezels 9 g
Zout 0,8 g
Print

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen 8-10 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Schil de ananas, verwijder de kern en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Snijd de komkommer met schil in blokjes. Schep de uitgelekte sperziebonen, ananas, komkommer, paprika's, bosui, wortel en koriander door elkaar.
  3. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Schep deze dressing door de salade en bestrooi met de noten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Vezels 9 g
Zout 0,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.