Overige video's

Amuseglaasjes met zalmtartaar

4 eenvoudig amuse, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng de zalm op smaak met zeezout, versgemalen peper, versgehakte dille, citroenrasp en -sap en een paar druppels extra vergine olijfolie.
  2. Schep dit in kleine amuseglaasjes en zet een paar uur afgedekt in de koelkast om op smaak te komen.
  3. Klop de zure room los met wat fijngehakte dille, zout en peper en giet vlak voor het serveren op elk glaasje een lepeltje zure room. Serveer met een klein lepeltje.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.